花生醬菇菇溫沙拉

花生醬菇菇溫沙拉

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    40 克
  • 新鮮香菇 ,切丁(約1公分)
    120 克
  • 金針菇 ,去根部,切段
    60 克
  • 雪白菇 ,去根部,剝散
    80 克
  • 鴻喜菇 ,去根部,剝散
    120 克
  • 橄欖油
    ½ 大匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 花生醬 (顆粒)
    60 克
  • 20 克
  • ¼ 茶匙
  • 豌豆苗 ,切段(約2公分)
    90 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 385 kcal / 1599.5 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...