Roscos chiclaneros

Roscos chiclaneros

4.2 53 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
60 unidades

Składniki

  • de azúcar
    120 g
  • tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
    8
  • huevos
    4
  • de aguardiente
    80 g
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar las manos)
    100 g
  • de leche
    200 g
  • de gaseosa en polvo
    3 sobres
  • de harina de repostería
    820 g
  • de aceite para freír
    1000 g
  • de azúcar glas (para rebozar)
    200 - 300 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 86 kcal / 360 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 11.9 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...