
Urządzenia i Akcesoria
Roscos chiclaneros
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
60 unidades
Składniki
-
de azúcar120 g
-
tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)8
-
huevos4
-
de aguardiente80 g
-
de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar las manos)100 g
-
de leche200 g
-
de gaseosa en polvo3 sobres
-
de harina de repostería820 g
-
de aceite para freír1000 g
-
de azúcar glas (para rebozar)200 - 300 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
86 kcal /
360 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
11.9 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania