
Urządzenia i Akcesoria
雞鬆親子蓋飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
去皮去骨雞胸肉 ,切塊( 約3公分)300 克
-
蛋3 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
清酒10 克
-
味醂10 克
-
醬油膏20 克
-
油15 克
-
白米飯 (約2人份)300 克
-
七味粉 (opcjonalnie)5 克
-
蔥 ,切蔥花10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
371.9 kcal /
1554.5 kJ
Białko
45.6 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
6.3 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

我的深夜食堂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan