Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,切塊( 約3公分)
- 3 顆 蛋
- ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 清酒
- 10 克 味醂
- 20 克 醬油膏
- 15 克 油
- 300 克 白米飯 (約2人份)
- 5 克 七味粉 (opcjonalnie)
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1554.5 kJ / 371.9 kcal
- Białko
- 45.6 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 0 g