
Urządzenia i Akcesoria
橙汁燴排骨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
柳橙 取汁液,1顆取皮屑4 - 6 顆
-
排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水600 克
-
鹽1 茶匙
-
地瓜粉40 克
-
蛋1 顆
-
蜂蜜30 克
-
蕃茄醬50 克
-
糖20 克
-
太白粉 與3大匙水調勻3 茶匙
-
綜合甜椒 (紅、黃皆可),切片200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
435 kcal /
1822 kJ
Białko
35.8 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
33.5 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan