南瓜蛋卷

南瓜蛋卷

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 南瓜 去皮, 切片
    300 克
  • 牛奶
    50 克
  • 4 顆
  • 2 小撮
  • 去皮雞胸肉 切條
    100 克
  • 紅蘿蔔 切條
    50 克
  • 新鮮四季豆 去頭尾
    50 克
    50 克 綠蘆筍
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 義大利綜合香料
    1 小撮
  • 蕃茄醬
    20 克
  • 罐裝切碎蕃茄
    60 克
  • 1 茶匙
  • 蘋果醋
    2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 115 kcal / 481 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 3.9 g
Węglowodany 10.5 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...