
Urządzenia i Akcesoria
南瓜蛋卷
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
水1000 克
-
南瓜 去皮, 切片300 克
-
牛奶50 克
-
蛋4 顆
-
鹽2 小撮
-
去皮雞胸肉 切條100 克
-
紅蘿蔔 切條50 克
-
新鮮四季豆 去頭尾50 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
義大利綜合香料1 小撮
-
蕃茄醬20 克
-
罐裝切碎蕃茄60 克
-
糖1 茶匙
-
蘋果醋2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
115 kcal /
481 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan