Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů mraženého zeleného hrášku, rozmraženého
- 60 gramů bazalky, jen lístky, plus na ozdobu
- 60 gramů čerstvé máty, jen lístky, plus na ozdobu
- 1 stroužek česneku
- 150 gramů olivového oleje, plus na ozdobu
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, plus na ozdobu
- 400 gramů sýru ricotta
- vločky mořské soli, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 9505 kJ / 2263 kcal
- Białko
- 75 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 206 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min
Frankfurtské bylinkové pesto
10min
Chřestovo - mrkvové kari
35 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min