Urządzenia i Akcesoria
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (opcjonalnie) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Egg Tarts
50 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Homemade Pandan Kaya
55 min