Urządzenia i Akcesoria
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (opcjonalnie) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Shiitake mushroom sauce
45min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Chawanmushi
1h 15min
Stir-fried Vegetables
10min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Stir-fried Clams
35min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Dried Shrimp Sambal
55min