Urządzenia i Akcesoria
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (opcjonalnie) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Mustard Green Rice
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Yam Rice
45 min
Dried Shrimp Sambal
55 min