Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frambuaz sosu
-
300
g frambuaz
lub 300 g dondurulmuş frambuaz, çözdürülmüş - 100 - 150 g şeker, damak tadına göre
- 30 g limon suyu
- tereyağı, yağlamak için
Kinoalı tatlı
- 300 g taze sıkılmış portakal suyu (4-5 portakal)
- 300 g Hindistan cevizi sütü, taze veya konserve
- 50 g çekirdeksiz hurma
-
½
tk toz tarçın, damak tadına göre
lub ¼ - ½ tk toz kakule - 160 g kinoa
-
½
vanilya çubuğu
lub ½ tk doğal vanilya özü - 1 muz, olgun (yakl. 100 g), dilimlenmiş
- 500 g su
- 50 g karışık orman meyveleri
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Çikolataya Batırılmış Çilek ve Cevizli Hurma Topları
30min
Kakaolu Nohut Topları
20min
Marshmallowlu Mozaik Dilimleri
6 Std. 15 Min
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2 Std. 50 Min
Vegan Peynir Sosu
50 Min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 Min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 Min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 godz. 15 min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3小时 20 分钟
Haşlanmış Karabuğday
25 min
Sıvı Karamel
35 Min
Amerikan Usulü Pankek
35 Min