Vegan Tangzhong Bread

Vegan Tangzhong Bread

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 slices

Składniki

  • coconut oil to grease
  • bread flour divided
    15 ½ oz
  • water divided
    42 oz
  • coconut milk divided
    5 oz
  • coconut sugar
    2 ½ oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
  • pandan paste
    ½ - 1 tsp
  • powdered coconut milk
    1 oz
  • salt
    ½ tsp
  • vegan margarine in pieces
    2 ½ oz
  • agave
    ½ oz
  • ground turmeric
    ⅛ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 137 mg
Białko 5 g
Kalorie 937 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...