Vegan Tangzhong Bread
TM6

Vegan Tangzhong Bread

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • coconut oil, to grease
  • 15 ½ oz bread flour, divided
  • 42 oz water, divided
  • 5 oz coconut milk, divided
  • 2 ½ oz coconut sugar
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
  • ½ - 1 tsp pandan paste
  • 1 oz powdered coconut milk
  • ½ tsp salt
  • 2 ½ oz vegan margarine, in pieces
  • ½ oz agave
  • ⅛ tsp ground turmeric

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
937 kJ / 224 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
1 g
Sód
137 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy