Urządzenia i Akcesoria
Queijadas de coco e canela
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
16 unidades
Składniki
-
queijo quark500 g
-
ovos8
-
limão só a raspa1
-
mel70 g
-
coco ralado120 g
-
fermento em pó p/ bolos1 c. chá de
-
Canela em pó q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
7 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paleo XXI
24 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolo de alfarroba
50 min
Bolo da Avó Aldina
1 godz.
Mousse de amêndoa
2 godz.
Mousse de abacate
5 min
Bolo de canela
1 godz.
Bolo de amêndoa
35 min
Queijadas de cenoura
50 min
Bolo de amêndoa e alfarroba
1 godz. 10 min
Bolo de pera e vinho do Porto
35 min
Tarte de grão e coco
45 min
Bolo de amêndoa sem glúten
50 min
Bolo de claras e coco
40 min