Bavarian Pretzels

Bavarian Pretzels

4.2 62 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
12 pieces

Składniki

  • milk
    14 ½ oz
  • active dry yeast
    1 tbsp
  • all-purpose flour
    21 ½ oz
  • salt
    2 tsp
  • water (filling pot 4-5 in. deep)
    130 oz
  • baking soda
    6 tbsp
  • coarse salt to taste
  • mustard to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 703 mg
Białko 7 g
Kalorie 874 kJ / 209 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...