
Urządzenia i Akcesoria
Helado de menta y chocolate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 raciones
Składniki
Sirope de menta
-
de azúcar300 g
-
de agua150 g
-
de colorante alimentario verde1 cucharadita
-
de licor de menta80 g
-
de menta fresca (solo las hojas)9 ramitas
Helado de menta y chocolate
-
de nata (35% de grasa)400 g
-
de leche entera600 g
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao)150 g
-
de menta fresca (solo las hojas)1 - 2 ramitas
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
444 kcal /
1855 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
25.22 g
Węglowodany
49.79 g
Błonnik
1.89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania