Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mousse prosciutto e funghi
- 150 g di prosciutto cotto a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 40 g di funghi sott'olio
- 15 g di maionese
Terminare la preparazione
- 6 fette di pane integrale tostato
- 6 funghi sott'olio
- carote a listarelle q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1100 kJ / 263 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse di prosciutto iberico
10 Min
Frittelle di gamberi
1 Std.
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1 Std. 10 Min
Crostoni saporiti
35min
Cocktail agli agrumi
40min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Paté di funghi
1 Std. 30 Min
Mousse salmone e aneto
10 Min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 Min
Crostini tonno e surimi
2h 10min