Urządzenia i Akcesoria
Tabbouleh
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fine bulgur wheat (see tip)60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh curly parsley cut in pieces100 g
-
plum tomatoes halved, seeds removed250 g
-
spring onions cut in pieces45 g
-
fresh mint leaves10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
208.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
651.3 kJ /
155.7 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Aubergine Bhurta
30 Min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 Std.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Tahini dip (tarator)
5 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Quick Falafel
30 Min
Houmous
13 Std. 30 Min