Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 个 番茄 ,去皮去芯,切条
- 80 克 芝麻菜 ,去叶子洗净,沥干
- 2 颗 牛油果 ,去皮切片
- 70 克 橄榄油
- 1 颗 蒜头 ,切片
- 360 克 牛小排 ,切1.5*5厘米条状
- 2 小撮 盐
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 7 张 墨西哥卷饼皮
- 适量 美乃滋
- 适量 橄榄油 ,煎制用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 939 kJ / 224.4 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 272.5 mg