Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g amêndoa c/ pele torrada
- 25 g cacau em pó
- 10 g óleo de coco
- 440 g banana cortada em pedaços previamente congelada (4 unid. aprox.)
- 25 g amêndoa granulada p/ servir
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1587 kJ / 380 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelado de chocolate
8h
Gelado de fruta
16 godz.
Sorvete rápido de chocolate
10min
Gelado de morango
5min
Gelado de banana e chocolate
15 Min
Gelado de chocolate
12h
Triffle de figo e maracujá
50min
Gelado de nata com chocolate
8h 45min
Gelado de pêssego e morango
5min
Sorvete de ananás e hortelã
10min
Gelado de bolacha e morango
8h
Gelado de chocolate e café
5h 15min