Wersje kompatybilne
Gelado de chocolate branco com framboesa e pistácio
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g pistácio
- 700 g leite
- 8 gemas de ovo
- 200 g açúcar
- 240 g chocolate branco partido em pedaços
- 400 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 300 g framboesa congelada
- Wartości odżywcze
- na 1 doses
- Kalorie
- 0 kJ / 684 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 46 g
Alternatywne przepisy
Gelado de framboesas e coco
4h 30 min
Floresta negra
5h
Gelado de menta e chocolate
24h
Gelado de chocolate
12h
Gelado de baunilha
12h
Gelado de cheesecake de limão
8h
Gelado de fruta da época
6h
Naked cake
1h 30min
Cobertura de queijo-creme, café e cacau
5 min
Gelado de cheesecake
13h
Gelado de nata
8h
Gelado de morango
5 min