Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g avelã torrada
- 200 g chocolate p/ culinária (70% cacau)
- 50 g manteiga c/ sal
- 50 g óleo de coco
- 50 g mel
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 15056 kJ / 3602 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 142 g
- Tłuszcz
- 317 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mix de farinha para doces sem glúten
10min
Barras de aveia
55min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50min
Bolas energéticas de banana
15min
Bolas energéticas de aveia e banana
20 min
Pães de milho e batata-doce sem glúten
1h
Panquecas de abóbora
40 min
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1 godz. 35 min
Creme de avelã e chocolate
10min
Manteiga de amendoim em dois tamanhos
5min
Panquecas de alfarroba
40 min
Waffles de aveia e espelta
25min