Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 500 g Sahne
- 250 g Honigmelone, ohne Kerne, in Stücken (1 cm)
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dunkle Schokoladensauce
5 dk
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Schoko-Crush
2小时 10 分钟
Panna Cotta
5h
Quark-Mousse
5h
Sorbetto alla frutta
5 dk
Weiße Schokomousse
10 Std.
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Himbeerwolke
2小时 10 分钟
Schokoladen-Orangen-Mousse
2h 20 min
Mousse au cappuccino
25min
Mousse au chocolat mit Banane
3u. 25min