Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 500 g Sahne
- 250 g Honigmelone, ohne Kerne, in Stücken (1 cm)
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40min
Honigmousse
3 godz. 45 min
Crème brûlée
2h 30min
Crème brûlée
6 Std.
Panna Cotta
5 Std.
Birnen-Parfait
6 Std.
Mille-feuille vom Weinbergpfirsich
1 Std.
Zitronen-Dessert mit Baiser
50 Min
Johannisbeermousse
2 godz. 25 min
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 godz. 45 min
Joghurt-Panna Cotta (zuckerfrei)
2 Std. 20 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.