Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
TM5 TM6

Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren

4.1 (51 ocen)

Składniki

  • 150 g Johannisbeeren
  • 40 g Gelierzucker 1:1
    lub 40 g Zucker
  • 40 g Baisergebäck
  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
680 kJ / 162 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy