Massa com pesto de espargos
TM6 TM5 TM31

Massa com pesto de espargos

4.3 (11 ocen)

Składniki

  • 200 g queijo parmesão cortado em pedaços
  • 1500 g água
  • 60 g azeite
  • 2 ½ c. chá de sal
  • 15 espargos verdes frescos
  • 250 g massa tipo fettuccine
  • 100 g pinhões
  • 40 g folhas de espinafres baby
  • 2 dentes de alho
  • ½ limão, só o sumo

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
0 kJ / 739 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
43 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy