Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de aceite de oliva (y un chorrito más para la sartén)
- 600 g de patatas para freír (cortadas en rodajas finas)
- 100 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 6 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1927 kJ / 460 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 31.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 986.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ñoquis a la carbonara
15min
Limonada
5min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30 min
Ensalada templada de patata (Pelar)
45 min
Tortilla de patata al vapor con cebolla dorada
1h 30min
Tortilla de patatas con jamón y quesitos
35min
Espirales de calabacín con boloñesa
40 min
Fideuá de verduras y pollo
30 min
Arroz meloso con pollo
50min
Cocas de calabacín
2h
Risotto de setas
25min
Tortilla de patata
45 min