Feijoada à transmontana

Feijoada à transmontana

4.5 34 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 doses

Składniki

  • grelos cortados em pedaços
    150 g
  • água
    1300 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • azeite
    30 g
  • toucinho fresco cortado em pedaços
    100 g
  • toucinho fumado cortado em pedaços
    100 g
  • chouriço cortado em rodelas
    150 g
  • salpicão cortado em pedaços
    150 g
  • frango cortado em pedaços
    500 g
  • tomate em pedaços
    100 g
  • malagueta vermelha (opcjonalnie) seca
    1
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de carne
  • sal
    1 pitada de
  • feijão-encarnado cozido escorrido
    550 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 626.8 mg
Białko 26.2 g
Kalorie 2230.2 kJ / 533 kcal
Tłuszcz 41 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 12.8 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...