Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vafle
- 3 vejce
- 350 gramů moučných brambor, oloupaných, uvařených, vychlazených, na menší kousky
- 250 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička cukru
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky jedlé sody
- 500 gramů podmáslí
- 80 gramů másla, pokojové teploty
- olej, na pečení
Vejce v košilce a chřest
- 500 gramů zeleného chřestu
- 6 vejce
- mletý černý pepř, podle chuti
- sůl, podle chuti
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1885 kJ / 450 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1h 50min
Banánovo-arašídové cookies (bez lepku)
1h 40min
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Arašídové cookies na druhou
30 min
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2h 20min
Zeleninová bábovka
1 Std. 45 Min
Čokoládové tyčinky s dýní a špaldovými vločkami
1h 10 min
Mug cake s citrónem a mandlemi
20min
Kuličky z tresky a brambor
55min
Müsli z čerstvého kokosu a datlí
5 min
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10 min
Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy
55min