Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g Fenchel (1 große Knolle), in Stücken, und etwas Fenchelgrün zum Garnieren, zur Seite gelegt
- 75 g Cheddar-Käse, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Sumach
- 80 g Quinoa, bunt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hirse-Brokkoli-Salat
1h
Kürbiseintopf
1 godz. 30 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Rote Linsensuppe
40 min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 godz. 20 min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Fencheleintopf
35 min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1h
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40 min