Urządzenia i Akcesoria
Paprikacreme
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
rote Spitzpaprika entkernt, in Stücken, etwas mehr für die Dekoration350 g
-
Melanzani in Stücken150 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl30 g
-
Sambal Oelek1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Paprikapulver, geräuchert (z.B. Pimentón de la vera)½ TL
-
brauner Zucker½ TL
-
Essig10 g
-
weiße Bohnen, aus der Dose100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
381 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40 min
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1 godz. 20 min
Tomaten-Dukkha
55 min
Korianderaufstrich
2 godz. 20 min
Zwiebelsuppe
40 min
Zwiebel-Paprika-Senf
1 godz. 20 min
Italian Sauce
30 min
Sesam-Tomaten-Chutney
1 godz. 10 min
Radieschen-Zaziki
10 min
Kidneybohnen-Aufstrich
10 min
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min
Auberginen-Dip
50 min