Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de azúcar
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de sirope de chocolate
- 2 huevos
- 180 g de leche evaporada
- 180 g de leche condensada
- 1 - 2 cucharadas de cacao puro en polvo
- 300 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1786.8 kJ / 427.5 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de almendra con salsa de caramelo
2h 45min
Crema catalana de chocolate
40 min
Postre cuatro capas
4h 10min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2 godz. 30 min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 50 min
Panna cotta
6 godz. 10 min
Natillas de naranja con chocolate
2 godz. 15 min
Crema de caramelo
2h 10min
Soufflé de nueces
1 godz. 15 min
Natillas de chocolate
1h 20min
Flan de chocolate blanco
12 godz. 20 min
Flan de nata y vainilla
5 godz. 50 min