Urządzenia i Akcesoria
Pizza Capricciosa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
3 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser Zimmertemperatur220 g
-
Zucker1 TL
-
2 TL Trockenhefefrische Hefe15 g
-
400 g Manitoba-MehlPizzamehl400 g
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella Zopf-Mozzarella200 g
-
Sardellenfilets in Öl6
-
geschälte Tomaten abgetropft250 g
-
Salz1 Prise
-
Artischokenherzen, in Öl geviertelt4
-
4 Steinpilze, frischPilze, in Öl50 g
-
Taggiasca- Oliven50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
32 g
Kalorie
3435 kJ /
821 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Eclairs mit Kirschen
1 godz. 15 min
Sauce béarnaise
20 min
Tomatencremesuppe
35 min
Asia-Gemüse süss-sauer
25 min
Gemüse-Eintopf
50 min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Walliser Roggenbrot
10 godz.
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 min
Baguette
1 godz. 45 min
Schoggi-Coulant mit Herz
1 godz. 30 min