Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de harina de repostería
- 300 g de azúcar
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 80 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de bicarbonato
- 250 g de leche
- 250 g de agua
- 180 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Białko
- 4.52 g
- Węglowodany
- 55.21 g
- Tłuszcz
- 16.37 g
- Błonnik
- 1.31 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho cebra
1h 10min
Bizcocho de galletas y chocolate
35min
Bizcocho esponjoso de miel
1h 45min
Magdalenas chocolate
1 godz.
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1h 10min
Bizcocho de galletas y chocolate (sin gluten)
35min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50min
Bizcocho básico
40min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1 godz.
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min