Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de harina de repostería
- 300 g de azúcar
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 80 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de bicarbonato
- 250 g de leche
- 250 g de agua
- 180 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Białko
- 4.52 g
- Węglowodany
- 55.21 g
- Tłuszcz
- 16.37 g
- Błonnik
- 1.31 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1 Std.
Bizcocho de galletas y chocolate
35 Min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Magdalenas chocolate
1 Std.
Bizcocho cebra
1h 10min
Bizcocho básico
40 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 Min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1h 10min
Bizcocho esponjoso de miel
1 Std. 45 Min