Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g tereyağı
- 20 g domates salçası
- 250 g kültür mantarı, yakl. 4 cm çapında, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
- 150 g kapya biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 ¼ tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- ¾ tk kuru kekik
- 200 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte
- 200 g su
- 750 g tavuk göğsü, kuşbaşı kesilmiş (3-4 cm)
- 2 yk zeytinyağı
- taze kekik, süslemek için
- Wartości odżywcze
- na 5 porsiyon
- Kalorie
- 3998 kJ / 956.5 kcal
- Białko
- 192.5 g
- Węglowodany
- 31.5 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 21 g
Alternatywne przepisy
Orman Kebabı
1sa
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 godz. 30 min
Soslu Tavuk Köftesi
50 dk
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Pas d’évaluation
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1sa
Kremalı sebzeli tavuk
50 dk
Kabak Lazanya
45 dk
Etli Türlü
1h 20min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 Std. 10 Min