Kuru Fasulye
TM6 TM5

Kuru Fasulye

3.0 (63 oceny)

Składniki

  • 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
  • 2550 g su
  • 120 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
  • 25 g biber salçası
  • 200 g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
    lub 200 g konserve doğranmış domates
  • ¾ tk tuz, damak tadına göre
  • ¼ tk karabiber
  • ½ tk şeker
  • 65 g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
    lub 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
828.6 kJ / 198.1 kcal
Białko
6.1 g
Węglowodany
9.5 g
Tłuszcz
15.9 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Błonnik
2.5 g
Sód
688.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy