Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Osmancık pirinci
- 800 g su, pirinçleri ıslatmak için ekstra su
- 1 ¾ tk tuz
- 650 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, ikiye bölünmüş
- su, oda sıcaklığında
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g dolmalık fıstık, kavrulmuş
- 2 - 3 tutam karabiber
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2425 kJ / 579.3 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 59.9 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Pizza Margherita
2 Std. 15 Min
Körili Tavuklu Wrap
50 Min
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 Min
Fındıklı Biscotti
1 Std. 30 Min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min