Urządzenia i Akcesoria
Tavuklu Pilav
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porsiyon
Składniki
-
Osmancık pirinci300 g
-
su pirinçleri ıslatmak için ekstra su800 g
-
tuz1 ¾ tk
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz ikiye bölünmüş650 g
-
su oda sıcaklığında
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
dolmalık fıstık kavrulmuş50 g
-
karabiber2 - 3 tutam
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
19.1 g
Kalorie
2425 kJ /
579.3 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
59.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1 godz. 15 min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Orman Kebabı
1 godz.
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Hünkar Beğendi
1 godz. 5 min