Urządzenia i Akcesoria
Mehrkorn-Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 Stücke
Składniki
-
Weizenkörner350 g
-
Roggenmehl (Type 1150)150 g
-
1 Pck. Trockenhefefrische Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser330 g
-
natives Olivenöl60 g
-
Salz1 TL
-
Rosmarin abgezupft2 Stängel
-
grobes Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Prima Focaccia!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Türkisches Fladenbrot
2u. 10min
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1u. 30min
Sesambrot
2u.
Röggelchen für Halven Hahn
1u. 35min
Kichererbsenfladenbrot mit Curry-Gemüsedip
50min
Italienisches Maisbrot
1u. 50min
Linsen-Mandel-Cracker
40min
Sesam-Mohn-Cracker
40min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1u. 30min
Hafer-Nuss-Taler
50min
Za´atar-Brot
1u. 40min
Grünkernbrötchen
10u.