Pizza con crosta ripiena di formaggio

Pizza con crosta ripiena di formaggio

4.0 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
2 pezzi

Składniki

  • 460 g di mozzarella a tocchetti (2x2 cm)
  • 35 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 230 g di acqua
  • 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
    20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 400 g di farina manitoba
  • 2 cucchiaini di sale
  • 200 g di cipolle in quarti
  • 420 g di passata di pomodoro

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 2 pezzi

Białko 179 g
Kalorie 13949 kJ / 3334 kcal
Tłuszcz 128 g
Błonnik 25 g
Węglowodany 367 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...