Fondue de chocolate a la naranja
TM5 TM31 TM6

Fondue de chocolate a la naranja

4.8 (12 ocen)

Składniki

  • 50 g de azúcar
  • 6 - 8 tiras de piel de naranja (sin nada de parte blanca)
  • 200 g de nata
  • 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 2 cucharadas de licor de naranja (tipo Cointreau®) (opcjonalnie)
  • 20 g de mantequilla
  • fruta fresca variada pelada y cortada
  • galletas, bizcochos, etc.

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1849 kJ / 442 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
6.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy