Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů čerstvé petržele, jen lístků
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 - 2 špetky soli
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 6372 kJ / 1523 kcal / 6372 kJ / 1523 kcal
- Białko
- 2.8 g / 2.8 g
- Węglowodany
- 2.5 g / 2.5 g
- Tłuszcz
- 167 g / 167 g
- Błonnik
- 1.5 g / 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole s kaviárem
10 Min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10 Min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min
Sorbet z mraženého ovoce
10 Min
Sicilské purpetti fúze
1 Std.
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Brak ocen
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 Std. 20 Min
Paštika s tuňákem a lososem
12 Std. 10 Min
Marinované papriky
55 min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1 Std. 15 Min
Ananasová marmeláda s limetkou
40 Min