Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 水 ,多備一些噴水用
- 60 克 地瓜 ,去皮,切塊(約1公分)
- 180 克 牛奶
- 200 克 蓬萊米粉
- 20 克 黃豆粉
- 10 克 洋車前子粉
- 5 克 鹽
- 1 大匙 蜂蜜
- 1 茶匙 乾酵母粉
- 20 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化,多備一些刷油用
- 1 顆 蛋
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 870.5 kJ / 209.2 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 34.5 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 1 g