
Urządzenia i Akcesoria
焦糖千層酥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
72 片
Składniki
焦糖醬
-
二砂糖80 克
-
黑糖20 克
-
鹽½ 茶匙
-
鮮奶油90 克
焦糖蛋白霜
-
蛋白1 顆
-
冰糖粉110 克
-
低筋麵粉20 克
焦糖奶油千層酥
-
酥皮 (約12X12公分,市售或自製,詳見要訣)8 片
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
44.7 kcal /
190.5 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

大人氣團購美食
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan