Urządzenia i Akcesoria
Sopa de chícharo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porciones
Składniki
-
300 g de chícharos secos
-
250 g de calabacita (1 pza. aprox.)
-
1350 g de agua
-
¾ cdita de sal fina
-
1 pizca de pimienta negra recién molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
8.2 g
Kalorie
573.2 kJ /
136.5 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LIBRO A. INFANTIL
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crema de chícharo y jamón crocante
1 godz.
Sopa de jitomate y elote
40 min
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Crema de verduras
20 min
Crema de espinaca
25 min
Crema de ejotes con verduras
35 min
Sopa de apio
50 min
Crema de betabel
40 min
Crema de pimiento con calabacitas
30 min
Sopa de zanahoria y espinacas
35 min
Sopa de calabacitas
40 min