Dedos de pollo horneados

Dedos de pollo horneados

4.0 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porciones

Składniki

  • 300 g de totopos
  • 2 cdas de sazonador para fajitas o sazonador para carnes
  • 1 ½ cditas de sal fina o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra recién molida o al gusto
  • 1200 g de tiras de pechuga de pollo
  • 165 g de yogur natural
  • 30 g de aceite vegetal
  • 1 cda de sazonador para fajitas
  • 30 g de jugo de limón verde, recién exprimido
  • aceite para rociar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 75 g
Kalorie 3337 kJ / 795 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...