Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 160 g de galletas, tipo María
- 50 g de azúcar
- 100 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
Relleno
- 80 g de azúcar refinada
- 130 g de fruta (del mismo sabor que el yogur, ver tip)
- 15 g de grenetina en polvo
- 250 g de yogur del sabor que prefiera (ver tip)
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de extracto de vainilla natural
Decoración
- 500 g de fruta variada y fresca de su elección:
- Wartości odżywcze
- na 8 porciones
- Kalorie
- 12432 kJ / 2960 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 373 g
- Tłuszcz
- 154 g
- Tłuszcz nasycony
- 89 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1201 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini gelatinas mosaico
5h
Hot cakes
25 Min
Horchata de avena
10min
Panqué de zanahoria
1h
Chiles en nogada
1h 30min
Hot cakes de avena
30 Min
Agua de Horchata
10min
Panqué de plátano
1 godz. 50 min
Gelatina de mango
15min
Paletas heladas de plátano y chocolate
12sa
Carlota de limón
5h
Hotcakes de plátano y chispas de chocolate
30 Min