Lachspizza

Lachspizza

4.6 148 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen

Składniki

Teig
  • Mehl
    350 g
  • Wasser
    200 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    1 Prise
Belag und Fertigstellung
  • Mozzarella in Stücken
    200 g
  • Frischkäse
    200 g
  • Saure Sahne
    100 g
  • Senf mittelscharf
    30 g
  • Kapern
    15 g
  • Schnittlauch in Röllchen
    1 Bund
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Streifen (ca. 1 cm)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 624 kcal / 2612 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...