
Urządzenia i Akcesoria
西班牙雞蛋麵包捲
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz.
6 個
Składniki
酵種
-
牛奶100 克
-
新鮮酵母10 克
-
法國麵包粉125 克
主麵糰
-
法國麵包粉 ,多備一些撒粉用125 克
-
糖60 克
-
鹽1 小撮
-
蛋1 顆
-
蛋黃1 顆
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化60 克
-
冰糖粉5 大匙
-
香草粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
315.7 kcal /
1324 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
48.7 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan