西班牙雞蛋麵包捲

西班牙雞蛋麵包捲

4.7 6 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz.
6 個

Składniki

酵種
  • 牛奶
    100 克
  • 新鮮酵母
    10 克
    1 茶匙 乾酵母粉
  • 法國麵包粉
    125 克
主麵糰
  • 法國麵包粉 ,多備一些撒粉用
    125 克
  • 60 克
  • 1 小撮
  • 1 顆
  • 蛋黃
    1 顆
  • 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
    60 克
  • 冰糖粉
    5 大匙
  • 香草粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 315.7 kcal / 1324 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 48.7 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...