Bagels with Bacon Jam and Egg
TM6 TM5 TM31

Bagels with Bacon Jam and Egg

3.7 (6 ocen)

Składniki

Bagels

  • olive oil, for greasing
  • 920 g water, plus 1 Tbsp for egg wash
  • 250 g whole milk
  • 1 Tbsp raw sugar
  • 3 tsp dried instant yeast
    lub 30 g fresh yeast, crumbled
  • 520 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 3 tsp fine sea salt
  • 1 egg yolk
  • 1 Tbsp sesame seeds, white, for sprinkling (opcjonalnie)
    lub 1 Tbsp poppy seeds, for sprinkling (opcjonalnie)

Bacon Jam

  • 3 garlic cloves
  • 200 g red onion, cut in eighths
  • 500 g smoked bacon, cut in pieces (1-2 cm)
  • 150 g strong brewed coffee
  • 60 g cider vinegar (apple)
  • 60 g orange juice
  • 1 Tbsp Worcestershire sauce
  • 2 Tbsp brown sugar
  • 1 tsp orange peel, zest only, finely grated
  • 1 tsp dried thyme
  • ¼ tsp ground ginger
  • 1 star anise
  • 2 pinch ground black pepper, to taste
  • 40 g whisky, bourbon

Eggs

  • olive oil, for greasing
  • 500 g water
  • 4 eggs (depending on number of servings)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4842 kJ / 1152 kcal
Białko
64.8 g
Węglowodany
114.5 g
Tłuszcz
47 g
Błonnik
7.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy