Urządzenia i Akcesoria
Minestrone mit Kichererbsen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Kichererbsen, getrocknet300 g
-
Wasser1750 g
-
Blattpetersilie abgezupft½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl30 g
-
Tomatenmark40 g
-
Gemüsebrühe1 ½ Würfel
-
Salz2 gestr. TL
-
Pfeffer½ TL
-
Möhren in 5 mm Scheiben100 g
-
Staudensellerie in 5 mm Scheiben150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
687 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orientalische Linsensuppe
30 min
Minestrone
45 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Italienischer Gemüseeintopf
40 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min
Ratatouille Suppe
30 min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 min
Vegetarischer Eintopf
1 godz.
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Grüne Minestrone
30 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min