
Urządzenia i Akcesoria
南瓜乳酪麵包
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz.
6 個
Składniki
-
水300 克
-
南瓜 ,去皮,切塊(約2公分)80 克
-
法國麵包粉160 克
-
高筋麵粉 ,多備一些撒粉用40 克
-
法國老麵60 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖10 克
-
牛奶80 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
奶油 ,切塊15 克
-
南瓜籽40 克
-
奶油乳酪 ,切塊180 克
-
熱水80 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
282.2 kcal /
1175 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
36.2 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan