Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramel
- 2 ½ oz sugar
- 1 oz water
Flan Pudding
- 8 oz cream cheese, room temperature, cubed
- 12 ½ oz evaporated milk (approx. 1 can)
- 13 ½ oz sweetened condensed milk (approx. 1 can)
- 4 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (½ in.) (opcjonalnie)
- 5 extra large eggs
- 2 oz sugar
- 42 oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Steamed Carrot Cake
1h 35min
Chocolate Pudding
1 Std. 20 Min
Crème Caramel (Flan)
3 Std.
Caramel Flan (No-Bake)
3h 15min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Tiramisu
5h 20min
Hawaiian Mochi Cake
1 Std. 45 Min
Dutch Baby Pancake
20min
Japanese Souffle Pancakes
40 Min
Bread Pudding
50 Min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h