Flan Pudding

Flan Pudding

4.5 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions

Składniki

Caramel
  • sugar
    2 ½ oz
  • water
    1 oz
Flan Pudding
  • cream cheese room temperature, cubed
    8 oz
  • evaporated milk (approx. 1 can)
    12 ½ oz
  • sweetened condensed milk (approx. 1 can)
    13 ½ oz
  • Monterey Jack cheese (opcjonalnie) cut into pieces (½ in.)
    4 oz
  • extra large eggs
    5
  • sugar
    2 oz
  • water
    42 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 349 kcal / 1460 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...