![Flan Pudding Flan Pudding](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8C5CE92B-F8B6-4C92-ADA8-64E56A856196/Derivates/9b7ddd2d-2f2b-4f2b-ab93-54365c58dff8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramel
- 2 ½ oz sugar
- 1 oz water
Flan Pudding
- 8 oz cream cheese, room temperature, cubed
- 12 ½ oz evaporated milk (approx. 1 can)
- 13 ½ oz sweetened condensed milk (approx. 1 can)
- 4 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (½ in.) (opcjonalnie)
- 5 extra large eggs
- 2 oz sugar
- 42 oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Tiramisu
5h 20 min
Chocolate Rolls (Anna)
2h 30 min
Sautéing Turkey Cubes
Brak ocen
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Meringue Ghosts
12u. 25min
Waffles
25 Min
Layered Caramel Flan
6h
Fruit Tart
2h 40 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Angel Berry Trifle
30 Min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min