Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de carne de ternera sin nervios en trozos, semicongelada
- 4 tomates pera maduros, pelados y en mitades
- 50 g de cebolla
- 20 g de apio
- ½ diente de ajo
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 25 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 405 kJ / 97 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25 Min
Puré de patata y calabaza
25 Min
Puré de patata
50min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Puré de patata, zanahoria y calabacín
30min
Puré de patata y zanahoria
25 Min
Puré de puerro, calabacín y batata
25 Min
Puré de patata con leche desnatada
45min
Salsa boloñesa
1h
Puré de verduras y pollo
35min
Puré de calabaza, patata y puerro con merluza
25 Min
Crema de verduras tradicional (sin sofrito)
50min