Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 240 g de zanahorias en trozos
- 500 g de judías verdes frescas en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 650 g de patatas en trozos
- 400 g de cebollas en gajos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
-
15
g de vinagre
lub 1 pellizco de pimentón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 679 kJ / 162 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 5.95 g
Alternatywne przepisy
Tortilla de alcachofas
30 min
Lenguado y verduras al vapor de alga kombu
30 min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 Min
Macarrones boloñesa
40 Min
Caldo de verduras
35min
Patatas al vapor
30 min
Sepia al ajillo
25 min
Menú: Patatas con guisantes y maíz. Salchichas con tomate
40 Min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45 min
Coca de llanda
40 Min