Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
蜜豆馅
- 100 克 红豆 ,提前一晚浸泡,沥干后约重220克
- 200 克 水
- 60 克 白砂糖
制作红豆包
- 20 克 糖
- 6 克 干酵母粉 (约2平茶匙)
- 170 克 水
- 300 克 高筋面粉
- ½ 茶匙 盐
- 30 克 黄油 ,切小块,室温软化
- 黑芝麻 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 892.3 kJ / 213.3 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 132.9 mg