日式红豆包
TM6 TM5

日式红豆包

4.9 (17 ocen)

Składniki

蜜豆馅

  • 100 克 红豆 ,提前一晚浸泡,沥干后约重220克
  • 200 克 水
  • 60 克 白砂糖

制作红豆包

  • 20 克 糖
  • 6 克 干酵母粉 (约2平茶匙)
  • 170 克 水
  • 300 克 高筋面粉
  • ½ 茶匙 盐
  • 30 克 黄油 ,切小块,室温软化
  • 黑芝麻 ,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
892.3 kJ / 213.3 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
38.4 g
Tłuszcz
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
2.2 g
Sód
132.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy